Fra mig. Til mig. 

Få avisen leveret hver morgen i 3 måneder for kun 199 kr. pr. måned.* 

Avisen direkte leveret i postkassen hver morgen

Mindst 16 siders sport dagligt 

Både relevant og med dybde

BT er Danmarks største tabloidavis, fordi vi er gode til nyheder. Vi skaber dagsordenen og formidler væsentlig og vedkommende journalistik på en underholdende måde.

Vi prioriterer skarpere end andre medier og kaster mange ressourcer ind i de store dramaer – derfor er vi ofte det medie, der dækker disse sager bedst.
Vi skaber det hurtige overblik, så du kan føle dig klædt på, ligegyldigt hvor du er. Ved morgenbordet, i sommerhuset eller i bussen på vej til arbejdet.

Mvh. Olav Skaaning Andersen
Ansvarshavende chefredaktør

BT er Danmarks Sportsavis, og det forpligter

Hver dag udkommer BT på print med 20 siders sportsjournalistik af den højeste kvalitet. Altid velkvalificeret, altid interessant, altid på pletten – så du er klædt på fra første fløjt.

Danmarks største sportssite 

Vi har Danmarks største sportssite; Sporten.dk, hvor du fra minut til minut kan følge begivenhederne – før, under og efter. Følg vores eksperters blogs, få live-resultater, videoklip, twitter opdateringer og meget mere. Nu og her.

På mobilen følger vi sommerens cykelløb tæt på “BTs Cykelapp”. Her får du alle opdateringer og nyheder løbende, som det sker. Glæd dig også til “BTs Formel1 app” og sporten.dks nye nyhedsapp skræddersyet til dit mobile device. Så er du opdateret.

9 gode abonnementsfordele

Lorem ipsum dolor sit amet, maiores ornare ac fermentum, imperdiet ut vivamus a, nam lectus at nunc. Quam euismod sem, semper ut potenti pellentesque quisque.

1

Ubegrænset adgang til B.dk og Business.dk

Alt Berlingskes indhold på nettet, så du kan følge med, hvor og hvornår det passer dig.

2

iPad app med Berlingske Aften

Ubegrænset adgang til den pris vindende iPad app og 12 friske og unikke Berlingske historier alle hverdage kl. 17 med Berlingske Aften.

3

Nyhedsapps
til din smartphone

Fri adgang til alle Berling skes apps til smartphone, så du kan holde dig opdateret på farten.

4

12 sektioner hver weekend

Alt Berlingskes indhold på nettet, så du kan følge med, hvor og hvornår det passer dig.

5

Berlingske e-avis

Læs morgendagens avis på computer, iPad eller iPhone. Hver dag fra kl. 22:45 og lørdag fra kl. 20

6

Tag avisen med på ferie

Flyt gratis leveringen af din avis til sommerhuset et sted i Danmark.

7

Hent selv avisen

Med Smartkuponer kan du hente avisen hos en af vores forhandlere frem for at få den leveret der hjemme. Det er smart, hvis du rejser rundt i Danmark.

8

Berlingske Vinklub

Som abonnent kan du få et månedligt nyhedsbrev med eksklusive tilbud på vine og vinsmagninger.

9

Berlingske i din inbox

Med mere end 20 nyhedsbreve kan du blive opdateret morgen, middag og aften eller få nyheder om det, der interesserer dig, leveret direkte i din inbox.

Få Berlingske i 3 mdr - med den store variation af indhold*Totalpris i alt 597,-. Tilbuddet gælder kun husstande og personer i Danmark, der ikke har abonneret på avisen de seneste 6 måneder. Abonnementet fortsætter, indtil det opsiges. Ved udløb af introduktionsperioden forlænges abonnementet automatisk med en ny abonnementsperiode af tilsvarende længde som introduktionsperioden og til normalpris. 

Pengene trækkes på dit kreditkort, og du får besked om dette fem dage i forvejen pr. email. Du kan frit vælge at tilmelde abonnementet til Betalingsservice i stedet.

Fortrydelsesret: Du har ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du bestilte dit nyhedsabonnement. Læs mere her.

SE VORES FORSKELLIGE TILBUD

OVER

150.000

LÆSER BT HVER DAG

Forbrug og sundhed

BT har fokus på det gode liv. Det er et af vores journalistiske kerneområder. Vi guider dig inden for privatøkonomi, sundhed og forbrug med veldokumenteret og informerende indhold.

Altid karakteriseret ved høj nytteværdi og relevans.

Sporten

Der er mange følelser på spil i topsportens verden. Hver dag folder vi sporten ud over 16 sider. Døgnet rundt serverer vi nyheder og afsløringer om sportens stjerner. Både hvad de foretager sig på banen – og udenfor. Og hvordan spillet foregår i kulissen. Altid velkvalificeret, altid interessant, altid på pletten – så du er klædt på fra første fløjt.

Weekend

Hver lørdag får du Weekend. Du får livsstilsjournalistik med reportager, nyheder og interviews, der kan give dig redskaber til at få et bedre liv. Motion, sundhed og forbrug. Tips og guides, man kan bruge i sin hverdag. Du får kort sagt et magasin med inspiration til det gode liv. 

TV Guide

Hver fredag guider BT dig til weekenden foran skærmen. På 12 sider giver vi dig et fuldt overblik over det bedste af den kommende uges TV. Ugens højdepunkter er serveret i små historier, og vi giver et udvidet overblik og anbefalinger til weekendens film.

Rejser

Søndag kan du lade tankerne flyve mod eksotiske destinationer, når BT udkommer med tillægget BT Rejser. Her får du rejseberetninger, flotte billedreportager, tips, tricks og guidende stof til den perfekte ferie – både i storbyen og under fjerne himmelstrøg.

BT Søndag

Den 85-årige Hardys liv i grøften. Den demente tandlæge. Og manden, som var død i 18 minutter. Hver søndag kan du læse om almindelige danskeres ualmindelige historier. Tilsat overraskende, sjove og dybe interviews med kendte. 

Se tilbud på abonnementer

SPORT Fredag

SPORT Lørdag

SPORT Lørdag

Hver fredag udkommer BT med 8 siders ekstra Betting-tilllæg fyldt med tips og tricks leveret af Sportens spilekspert Steffen Dam. Fokus er på Superligaen, de store internationale kampe, de sikre, satsede og gode odds. 

Du får altså 28 siders sport hver fredag med avisen. Her leveres optakten til weekendens vigtigste kampe og begivenheder, resultater og analyser fra ugens begivenheder og meget mere.

I weekenden kan du i avisen læse de dybdegående artikler fra sportens indre liv, serie-, og featureartikler om navne og fænomener. 

Dette på tværs af fodbold, cykling, håndbold, NFL og øvrige sportsgrene.

I weekenden kan du i avisen læse de dybdegående artikler fra sportens indre liv, serie-, og featureartikler om navne og fænomener. 

Dette på tværs af fodbold, cykling, håndbold, NFL og øvrige sportsgrene.

Se tilbud på abonnementer

AVISEN HELE  UGEN

Normalpris (3 mdr.)

Du sparer 

1.599,-

1.002,-

Sommertilbud (3 mdr.)

597,-*

Ring gerne til Kundeservice på 33 75 74 56, hvis du har spørgsmål. 

BESTIL HER

AVISEN HELE UGEN

FÅ AVISEN HELE  UGEN

Danmarks største sportsredaktion

Med en af Danmarks største sportsredaktioner dækker vi alle de vigtige kampe og sportsgrene, der betyder noget for danskerne – både på hjemmebane og internationalt.

Om mandagen samles grundigt op fra søndagens kampe og sportsbegivenheder. I løbet af ugen sætter vi ekstra fokus på alt fra cyklingen – ogfodboldens verden bl.a. Champions League, Premier, transferrygter og profiler.
 

+ Krimi, underholdning, forbrug og sundhed

SE VORES FORSKELLIGE TILBUD

Ring gerne til Kundeservice på 33 75 74 56, hvis du har spørgsmål. 

Rigtig godt nytår - og godt sportsår!

2016 er skudt i gang og byder på masser af store sportsbegivenheder. Jeg glæder mig blandt andet til, at vi finder svar på disse spørgsmål: Hvilket land løber med pokalen til EM i fodbold? Hvem vinder Touren? Og hvilke danske medaljehåb begejstrer os ved OL i Rio?

Jeg er sikker på, det bliver en sportspakket sommer. Men årets første måneder er også lovende. Den 9. januar blev landets fornemmeste idrætspriser ved sportsshowet Sport 2015. Her skulle jeg for første gang uddele vores pris, BT Guld, til årets sportsnavn, som blev René Holten Poulsen. I sidste uge lød første fløjt for EM i herrehåndbold, og fra marts overtager Åge Hareide rollen som ny træner for fodboldlandsholdet.

Jeg håber, du vil følge med i alle de store oplevelser i BT.

Bedste hilsner 

Benjamin Munk Lund,
Sportschef BT 

BT holder ikke ferie! Vi sørger for det rigtige nyhedsoverblik fra udlandet, indlandet og sommerlandet. Og når det gælder sommerhygge, så kan du og familien nyde grillopskrifter, sudoku eller udfordre hinanden i kryds og tværs – og samtidig får du også hver dag et uddrag af nogle af Danmarks bedste bøger. 

Sommertilbud: Få avisen hver dag i 3 mdr. for kun 199,- pr. md.* og nyd sommeren med BT.

Husk, at du kan få din avis leveret til din danske ferieadresse i sommerhuset, kolonihaven eller campingvognen. Ring gerne til Kundeservice på 33 75  36 75, hvis du har spørgsmål.  

Ha’ en skøn BT-sommer!